Visie

Uitbreiding Mezutec wagenpark Mezutec bedrijfswagens 2011

Wie zijn wij?

Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. is specialist op het gebied van bronwaterzuiveringssystemen.

Ten behoeve van vele bedrijfstakken worden Mezutec watersystemen gebouwd en geïnstalleerd. Tevens onderhoudt en repareert Mezutec alle soorten bronwaterinstallaties en levert zij alle toebehoren op het gebied van watervoorziening.

Waarom een eigen watersysteem?

Met name de laatste jaren zijn de kosten voor leidingwater enorm gestegen. De vraag naar een betaalbaar alternatief dat eveneens voldoet aan de eisen voor diverse bedrijfstakken gesteld, wordt steeds groter.


Hoe wordt kwalitatief goed bronwater verkregen?

Door middel van een bronboring wordt bronwater aangeboord. Na waterbehandeling wordt dit water door de apparatuur van ons bedrijf geschikt gemaakt voor diverse gebruiksdoeleinden. Voorheen werd de apparatuur van Mezutec alleen in de agrarische sector toegepast, maar inmiddels ontdekken steeds meer branches dat eigen water een groot voordeel heeft ten opzichte van leidingwater. De ervaring wijst uit dat de investering in een eigen bronwatersysteem zich binnen een aantal jaren terugverdient.


Waarom Mezutec?

Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. biedt duurzame apparatuur in zowel binnen- als buitenland. Tevens houden wij service en garantie hoog in het vaandel. Door middel van heldere adviezen van onze verkoopafdeling wordt per bedrijf een op maat gesneden installatie geleverd. De medewerkers van Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. beschikken over veel kennis van waterbehandelingsapparatuur en hebben veel ervaring op het gebied van onderhoud en reparaties van diverse soorten watersystemen.


Waar vindt u ons?

Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. is gevestigd aan:
Industrieweg 36
7921 JP Zuidwolde

Tel.: +31 (0)512  544 101
Fax: +31 (0)512  544 037
info@mezutec.nl