Aflevering ‘Doe Maar Duurzaam’ terugkijken

Mezutec is uitgelicht in het programma ‘Doe Maar Duurzaam’ op RTLZ! Hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. In de uitzending vertellen wij meer over de werking van onze waterontharder en de voordelen van 100% kalkvrij water. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Mezutec Waterzuiveringssystemen is specialist op het gebied van waterzuivering. Al ruim 24 jaar helpt Mezutec particulieren én bedrijven met duurzame en kostenbesparende oplossingen om het water te reinigen. Mezutec is aanvankelijk begonnen met de zakelijke verkoop van waterzuiveringssystemen. Al snel kwam er ook veel vraag naar waterontharders vanuit particulieren. De waterzuiveringstechniek was al bewezen en daardoor gemakkelijk toe te passen bij gezinnen thuis in een kleiner formaat systeem. Inmiddels is Mezutec al jarenlang actief op het gebied van waterontharders en kan Mezutec systemen leveren op maat, passend bij elke situatie.

Mezutec biedt dé oplossing tegen kalkaanslag! Hard water veroorzaakt kalkaanslag, wat kan leiden tot onder andere een verstopte douchekop en leidingen. Ook in je apparatuur kan kalk zich afzetten, vooral als het water daarin verwarmd wordt, zoals de vaatwasser, wasmachine en waterkoker. De Mezutec-waterontharder zorgt voor 100% kalkvrij water in huis. Kalkaanslag in de keuken, badkamer en huishoudelijke apparaten is verleden tijd. Zacht water zorgt bovendien voor een betere werking én een langere levensduur van je al apparatuur. Kalkvrije leidingen zorgen ervoor dat je apparaten minder energie gaan verbruiken. Dit levert minder CO2 uitstoot op en een flinke kostenbesparing.

Wist je dat je bovendien tot maar liefst 50% minder wasmiddel, schoonmaakmiddel en doucheproducten hoeft te gebruiken als je een waterontharder in huis hebt? Reinigingsproducten werken namelijk vele malen beter in onthard water. Dit is niet alleen milieubewuster en huidvriendelijker maar je bespaart ook veel kosten! Kalkvrij water maakt de huid zacht en verlicht huidproblemen als psoriasis en eczeem.

Mezutec Doe Maar Duurzaam

Waarom Mezutec?

Winkelwagen 0