“Eigenlijk alleen maar complimenten voor Mezutec”

Peter en Antje ten Wolde uit Gorredijk wilden vorig jaar in maart naar een voorlichting van Mezutec in Lippenhuizen. Vanwege de corona-uitbraak in Nederland werd deze geannuleerd. Via een thuisdemonstratie van Mezutec-adviseur Tjitske Klijnstra konden ze toch nog advies krijgen over welke waterontharder het meest geschikt is voor hun woonsituatie. Nu zit er bijna een jaar een Mezutec-waterontharder in huize ten Wolde en wil de familie niet meer zonder.

“De waterontharder bevalt prima”, zegt Antje ten Wolde. “Wij hebben geen last meer van kalkaanslag.” De effecten van de waterontharder waren vrijwel direct merkbaar. “Bijvoorbeeld bij het haarwassen. Het is net of voelt het water gladder. Ook heeft het water een andere smaak. Het proeft wat zachter, lekkerder.” De badkamer poetsen is geen favoriete bezigheid van Ten Wolde, geeft ze toe. Gelukkig is het wegboenen van kalkaanslag nu verleden tijd. “De tegels en de glazen douchewand blijven echt mooi schoon.”

Van de schoonouders van hun dochter hoorden de Ten Woldes positieve verhalen over de waterontharders van Mezutec. Toevallig zagen ze in een advertentie dat Mezutec een actie had en een voorlichtingsavond organiseerde. Ten Wolde is zeer tevreden over de samenwerking met Mezutec. “Het persoonlijk contact is heel fijn. Ook de plaatsing is goed gegaan. De monteur moest nog even graven. In de bijkeuken moest hij een stukje onder de vloer door. Uiteindelijk heeft de ontharder een plekje gekregen naast de wasmachine. Hier is nog wat leidingwerk voor verlegd. Dit is prima opgelost. Later is er nog iemand geweest om te vragen hoe de waterontharder bevalt. Wij hebben eigenlijk alleen maar complimenten voor Mezutec.”

Waarom Mezutec?

Winkelwagen 0