Service en onderhoud

Onderhoud

Onze veelzijdige servicemonteurs staan voor u klaar. Onze servicemonteurs zijn veelzijdig opgeleid. Naast het onderhoud aan Mezutec-installaties kunnen zij tevens andere types bronwaterinstallaties, van ieder willekeurig merk, van technisch onderhoud voorzien.

Onze monteurs staan u graag te woord en komen graag bij u langs.

Zout

Mezutec regeneratiezout/onthardingszout wordt gemaakt van 100% zuiver zout en is vacuüm geperst tot gelijk gevormde zouttabletten. Dit garandeert een efficiënt werkende waterontharder en voorkomt verstoppingen of zoutbruggen (aankoeken van zout).

Deze zouttabletten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in wateronthardingsinstallaties, bijvoorbeeld in particuliere huishoudens, hotels, restaurants, ziekenhuizen, reinigingsinstallaties, wasserijen, etc. Ze zijn van hoog zuiver vacuümzout en lossen eenvoudig en zonder reststoffen in water op, helpen bij de regeneratie, voorkomen kalkafzettingen en garanderen een correcte werking van de ionen-uitwisselingsinstallatie.

In de meeste gevallen zal uw bestelling al de volgende werkdag bij u bezorgd worden.

Een pallet is 40 zakken zout van 25 kg, maar u bent ook in de mogelijkheid om losse zakken te bestellen. Momenteel is het alleen mogelijk om minimaal 2 zakken zout te bestellen (i.v.m. de corona maatregelingen)

Waarom Mezutec?

Meer informatie en offerte

Nol Kuijpers

Advies en verkoop

Jelle Booi

Advies en Verkoop / Directie

Winkelwagen 0