Financieel adviseur Benno de Haan raadt waterontharder van Mezutec aan

Benno de Haan van BTER financieel uit Gorredijk adviseert dagelijks mensen over hun hypotheek en financiële planning. Vorig jaar schafte hij een Mezutec-waterontharder aan. Hier is hij zo enthousiast over dat hij deze klanten ook aanraadt. “Als mensen kiezen voor een nieuwbouwwoning of hun gaan huis verbouwen, zeg ik het iedere keer: “Wij hebben besloten een waterontharder te nemen en zijn er zeer tevreden over. Denk er eens over na.”

Een nieuwe badkamer was voor de familie De Haan aanleiding om zich te oriënteren op een waterontharder. “Als je iets nieuws hebt, dan wil je ook dat het als nieuw blijft”, zegt Benno de Haan. “Daarom leek een waterontharder ons wel wat en zijn wij ons gaan oriënteren.”

Bij de plaatselijke supermarkt zag hij toevallig een keer een auto van Mezutec staan. “Toen ben ik op de website gaan kijken en daar kwam ik heel positieve recensies tegen. Ook bleek dat er bij Mezutec verschillende mensen uit Lippenhuizen werken en ik kom zelf uit Gorredijk. Ik ben een zoon van een kruidenier. Daarom kies ik graag voor bedrijven uit de buurt, het persoonlijke spreekt mij aan.”

Na een adviesgesprek thuis werd besloten een waterontharder van Mezutec aan te schaffen. De installatie verliep vlekkeloos, zegt De Haan. “Wij hadden ruimte in de meterkast, daar kon de waterontharder geplaatst worden. Het was zomaar klaar.”
Hij is zeer tevreden over de ontharder. “Deze bevalt nog steeds prima. Er is geen kalkaanslag meer.” Ook merkt hij dat er minder schoonmaakmiddelen gebruikt te hoeven worden. “Onder de douche gebruiken wij minder shampoo en de blokjes voor de vaatwasser gaan nu door de helft. Wij wassen nu dus twee keer af met één blokje. En als ik de auto was, krijg ik nu een beter resultaat.”

Een ander voordeel is volgens hem de smaak van het water. “Het water smaakt nu zachter en beter. Net voor de waterontharder geïnstalleerd werd, heeft mijn vrouw twee glazen met water gevuld en deze laten staan. Daarna hebben wij twee glazen met water gevuld dat door de ontharder is gegaan, en wij proefden gelijk het verschil.”

Wil je ook genieten van 100 procent kalkvrij water thuis of in je bedrijf? En wil je een steentje bijdragen aan een beter milieu en daarbij flink besparen op de energiekosten? “Een waterontharder is dan onmisbaar”, zegt Mezutec-adviseur Tjitske Klijnstra.

Al ruim 24 jaar helpt Mezutec particulieren én bedrijven met duurzame en kostenbesparende oplossingen om het water te reinigen. “Het is een slimme investering die zich snel terugverdient”, aldus Klijnstra. “Bel vandaag nog met Mezutec om een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies of kom langs op het Mezutec-servicepunt in Drachten.”

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Het Helmhout 34-13 Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl

“De installatie verliep vlekkeloos. We hadden ruimte in de meterkast, daar kon de waterontharder geplaatst worden. Het was zomaar klaar.” 

Benno de Haan

Mezutec

Waarom Mezutec?

Winkelwagen 0