Mezutec-waterontharder scheelt veel tijd bij het schoonmaken

Jannie Koot-Veenstra uit Drachten heeft een Single Compact waterontharder van Mezutec. De ontharder scheelt haar veel tijd bij het schoonmaken van de keuken en de badkamer.

Sinds augustus 2020 heeft Jannie de waterontharder van Mezutec in gebruik. Jannie is moeder en heeft daarnaast nog een drukke baan als advocaat. “Dan kom ik er niet altijd aan toe om alles goed schoon te houden. Ik heb de waterontharder aangeschaft vanwege de kalkaanslag die overal in het huis ontstond, vooral in de badkamer en keuken. We hebben een zwarte stenen keukenblad en daar zit een randje dat niet helemaal goed afloopt. Er bleef altijd een beetje water staan.” Jannie baalde dan van de achtergebleven witte kringen. “Het stenen blad durfde ik dan ook niet te hard te poetsen met een schuursponsje. De waterontharder voorkomt kalkvlekken. Soms zie ik nog een plasje water, maar dan veeg ik het gewoon schoon.”

Tijdrovend klusje verleden tijd
Daarnaast vindt Jannie het erg prettig dat er geen kalk in het koffieapparaat komt dankzij de waterontharder van Mezutec. “Ik hoef nu niet het onthardingsprogramma van het koffiezetapparaat meer uit te voeren omdat er nu geen kalk in het apparaat komt.” Ze vond het schoonmaken altijd een tijdrovend klusje. “Ik was in totaal wel anderhalf uur bezig met het reinigingsmiddel en het naspoelen van het koffiezetapparaat.”

Aanrader
Jannie raadt een waterontharder van Mezutec absoluut aan. “De kalkaanslag vond ik echt heel erg vervelend omdat het steeds erger werd. Nu heb ik hier geen last meer van en verdwijnt ook de kalk die zich er in al die jaren heeft gevormd. Dankzij de waterontharder blijft alles netjes”.

Het Helmhout 34-13 Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl

“De waterontharder scheelt veel tijd bij het schoonmaken van de badkamer en keuken.” 

Jannie Koot-Veenstra

 

 

Mezutec

Waarom Mezutec?

Winkelwagen 0