Zachter haar met minder haarproduct dankzij Mezutec-water­ontharder

Zijdezacht haar met maar een kleine druppel haarproduct? De kapsters van Studio Hair in Burgum bewijzen dat het kan. Hun geheim is de waterontharder van Mezutec. Ramona de Boer, de eigenaresse van de kapsalon, is nog iedere dag blij dat ze de ontharder een aantal jaren geleden liet installeren. “Wij gebruiken nu veel minder haarproduct dan voorheen en onze zwarte wasbakken blijven kalkvrij. Het is echt ideaal, ik heb daarom thuis ook een Mezutec-waterontharder laten plaatsen.”

In het begin was het wel even wennen, vertelt Ramona. “Je hoeft echt nog maar één pompje shampoo, conditioner en haarmasker te gebruiken, anders staat de wasbak vol schuim.” Ze heeft gemerkt dat de pompflacons met haarproduct sindsdien veel langer meegaan. “Dit is beter voor het milieu. Dat vinden wij belangrijk, daarom ligt het dak hier ook vol met zonnepanelen en hebben wij laadpalen voor elektrische auto’s.”

Bedrijfsleidster Sijke van der Wal geeft aan dat het ontharde water merkbaar zachter is dan ‘gewoon’ water. “Het is daarom veel beter voor het haar en de huid. Niet alleen onze klanten profiteren hiervan, maar ook wij merken dat wij aan het einde van de dag niet meer last hebben van droge, gebarsten handen.” Volgens Ramona profiteert ook de apparatuur van het zachte water. “Zo blijft onze koffieautomaat in goede staat, zodat wij de lekkerste cappuccino van Burgum kunnen blijven serveren.”

Wil je ook zachter haar en een gezonde huid? Bel vandaag nog met Mezutec om een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies aan huis of kom langs op het Mezutec-servicepunt in Drachten. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Het Helmhout 34-13 Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl

“Zacht water is veel beter voor het haar en de huid. Niet alleen onze klanten profiteren hiervan, maar ook wij merken dat wij aan het einde van de dag niet meer last hebben van droge, gebarsten handen.”

Ramona de Boer & Sijke van der Wal

Waarom Mezutec?

Winkelwagen 0