Water­ontharder van Mezutec helpt Sportcentrum Unifit om alles blinkend schoon te houden Copy

GORREDIJK – Sportcentrum Unifit in Gorredijk heeft sinds twee maanden een waterontharder van Mezutec. Eigenaar Nadir Faiz is er zeer content mee. “Wij vinden een schone sportomgeving heel belangrijk. De waterontharder helpt ons om alles blinkend schoon te houden.”

In de afgelopen week had Nadir het toevallig nog met iemand over het waterverbruik in de sportschool. “Er gaat er hier best veel water doorheen. Wij hebben meerdere douches, wasbakken en twee sauna’s. En alles moet gewoon echt schoon zijn.”

Hij geeft aan dat klanten ook het gevoel moeten hebben dat het met de hygiëne goed zit. Want voorzieningen kunnen wel schoon zijn, maar toch niet schoon ogen. “Ik kom regelmatig in sanitaire gelegenheden waar het niet schoon lijkt. Dat ligt niet altijd aan de schoonmaakkunsten, maar vaak aan kalk. Dat creëert een minder hygiënisch beeld.”

De sportschooleigenaar ging daarom in gesprek met Mezutec om te horen of een waterontharder ook voor zijn sportschool geschikt zou kunnen zijn. “Ik hoorde dat het goed zou zijn voor de levensduur van de apparatuur en wij zouden minder schoonmaakkosten hebben.”

De genoemde voordelen blijken te kloppen. “Voor wij de waterontharder hadden moesten wij iedere dag de douches en tegeltjes schrobben om kalkrandjes te voorkomen. Wij hebben de ontharder nu twee maanden en je ziet geen kalk meer. Ik ben dan ook erg blij met het systeem. Alles blijft schoon. En omdat er geen kalk meer in het water zit heb je veel minder zeep nodig. Wij besparen nu veel tijd, schoonmaakmiddelen en dus geld.”

Het water smaakt iets anders. “De meeste sporters vinden het lekker maar sommigen moesten even wennen. Het water schijnt nu ook beter te zijn voor huid en haar. Dat is wel fijn, want er wordt hier intensief gedoucht. Zoals je hoort ben ik enthousiast over de waterontharder.”

Wil je ook genieten van 100% kalkvrij water thuis of in je bedrijf? En wil je een steentje bijdragen aan een beter milieu en daarbij flink besparen op de energiekosten? Een waterontharder is dan onmisbaar.

Al ruim 24 jaar helpt Mezutec particulieren én bedrijven met duurzame en kostenbesparende oplossingen om het water te reinigen. Een slimme investering die zich snel terugverdient.

Bel vandaag nog met Mezutec om een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies of kom langs op het Mezutec-servicepunt in Drachten.

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Waarom Mezutec?

Winkelwagen 0