Waterontharders

Zacht water voor een zachte prijs

Vanaf nu is hard water verleden tijd met de waterontharders van Mezutec. De Mezutec waterontharders zijn eenvoudig te installeren en gemakkelijk in het gebruik. De waterontharders beperken kalk maar ook andere watervervuilers in uw water tot een minimum. Een slimme investering die zichzelf snel terugverdient!

Onmisbaar in uw bedrijf!

Als ondernemer houdt u van investeringen die zichzelf snel terugverdienen. Een waterontharder van Mezutec is zo’n slimme investering. U bespaart direct energie want u heeft geen kalkafzetting meer die voor rendementsverlies zorgt. Uw apparatuur en waterleidingen gaan langer mee. Onze systemen zijn uitgevoerd met een tijd- of volumesturing. Hiermee kan deze worden ingesteld naar de behoefte van uw toepassing.

Een must voor ieder gezin

Na de installatie van onze waterontharder heeft u geen verstopte leidingen meer. Uw wasmachine gaat langer mee, de was voelt zacht aan. Na een bad of douche staat u versteld van uw water: het is zó fluweelzacht dat u het praktisch niet meer voelt. Bovendien is uw drinkwater vanaf nu zonder geur of smaak. Ook voor de huid is de waterontharder een uitkomst: huid irritaties worden tot een minimum beperkt.

De werking van de waterontharders

De waterontharder dient te worden geïnstalleerd net achter de watermeter, waardoor u in uw hele woning of bedrijf van kalkvrij water kunt genieten. Het water komt binnen in een composiettank gevuld met hars. Hierin worden de kalkdeeltjes vastgehouden. In het pekelvat wordt zout water aangemaakt en dit wordt tijdens de regeneratie gebruikt om de kalkdeeltjes te verwijderen van het hars. Het spoelwater met kalk gaat via een afvoer naar het riool. Na de regeneratie kunt u weer gebruik maken van kalkvrij water.

Wilt u ook zachter water en energie besparen?

Kies dan voor de beste Europese kwaliteit waterontharders van Mezutec. Een slimme investering die zichzelf snel terugverdient. Bel 0512 – 544 101 voor meer informatie of een vrijblijvend advies aan huis.

Waarom Mezutec?

Gerelateerde producten

Meer informatie en offerte

Wessel Booi

Wessel Booi

Advies en verkoop

Algemeen contact

Winkelwagen 0