Bronboring

Vakkundig geboorde waterbron!

Met een vakkundig geboorde waterbron van Mezutec bent u verzekerd van een betrouwbare eigen water voorziening voor de toekomst.

Een eigen waterbron is ideaal, helemaal op plaatsen waar geen leidingwater beschikbaar is of indien er meer water gevraagd wordt dan er via het leiding waternet kan worden geleverd. Voor vee drinkwater, schoonmaakwerkzaamheden en zwembaden is het zonde om kostbaar leidingwater te gebruiken. Water uit een eigen waterbron is daarvoor eveneens geschikt en is ook nog stukken goedkoper. Mezutec adviseert u bij het bepalen van de juiste bronkeuze en geeft u advies bij het uitvoeren van het boren voor een waterbron.

Bron boren en aanleggen, een vak apart!

Voor het boren van bronnen beschikken wij over bronboor installaties. Deze worden bemand door gekwalificeerde boormeesters. Wij leveren maatwerk op iedere gewenste locatie. Bronboringen met een diepte tot ruim 150 meter, met elke gewenste wateropbrengst en buisdiameter zijn mogelijk. De wateropbrengst van een bron ligt tussen de 4 en 100 m³ per uur. Voor het aanleggen van de bronnen worden boorbuis diameters van 63 tot 160 mm toegepast.

Voordelen bronboring

Brandweerput

U wilt uw terrein of opslag optimaal beveiligen tegen brand? Dan bent u eveneens bij Mezutec aan het juiste adres. Met ruim 25 jaar ervaring in het boren van brandputten kunt u bij ons rekenen op specialistische kennis, producten van top kwaliteit en een uitstekende service. Wij zorgen voor advies op maat, voor een goede begeleiding van de bronboring tot en met plaatsing van een professionele Storz koppeling. Geboorde brandputten van Mezutec voldoen aan de huidige voorschriften compleet met een debiet-certificaat.

Bent u op zoek naar een beregeningsbron voor het beregenen van uw grondgebied, het schoonmaken van uw machines of het beregenen van bijvoorbeeld uw tuin of paardenbak? Mezutec biedt u hulp!

Agrarische ondernemingen

Een beregeningsbron is voor agrarische bedrijven onmisbaar voor het beregenen van gewassen. De beregeningsbron kunt u direct met de beregeningsinstallatie of giertank verbinden. Mezutec kan uiteraard beregeningsbronnen van elke gewenste capaciteiten leveren.

Verzekerd van voldoende water

Met een eigen professioneel aangelegde beregeningsbron van Mezutec bent u verzekerd van voldoende water. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan op een beregeningsbron en bijbehorende producten! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Een bron van verdiensten!

Een eigen beregeningsbron is natuurlijk ideaal op plaatsen waar geen of onvoldoende leidingwater aanwezig is. Bovendien bespaart u kosten en heeft u voldoende water. Vraag ons vrijblijvend advies voor de juiste keuze.

Mezutec, ook voor tuinberegening

Mezutec werkt samen met betrouwbare partners op het gebied van beregening. Aan de hand van uw speciale wensen en eisen wordt een beregeningsplan op maat voor u samengesteld. De waterbehoefte voor uw terrein staat hierin centraal. Het plan wordt vervolgens met u doorgenomen waarbij materiaalkeuze en montageopties worden besproken. U ontvangt uiteindelijk een helder plan van aanpak zodat u snel en eenvoudig het systeem kunt laten aanleggen dan wel eigenhandig kunt monteren.

Beregenings- en irrigatiesystemen

Naast eenvoudige beregeningssystemen ontwerpt en levert onze partner complexe en debiet gestuurde beregening en irrigatiesystemen. Met de ruime ervaring in het dimensioneren van de juiste pompen, sproeiers en automatisering krijgt u een professioneel systeem die voldoet aan uw wensen. Voor zowel standaard toepassingen als technologisch geavanceerde systemen bent u bij Mezutec aan het juiste adres.

Waarom Mezutec?

Gerelateerde producten

Winkelwagen 0