Ontijzering

Compacte gesloten ontijzeringssysteem

Voor groot- en kleinverbruikers

Wilt u een minimale investering met maximaal resultaat? Dan kiest u voor het Mezu Mini of Mezu Maxi systeem. Met dit systeem haalt u voor zowel de groot- als klein verbruikers van bronwater een hoogwaardig product in huis.

Een minisysteem met maximale mogelijkheden
Met een geringe investering profiteert u direct van een enorme kostenbesparing. Door de specifieke eigenschappen van de Mezu Mini/Maxi beschikt u over een hele verfijnde zuiveringstechniek. Het systeem maakt het water zacht en zorgt ervoor dat uw apparatuur en leidingen langer meegaan. Tevens ontijzert het systeem uw bronwater, waardoor het geschikt wordt voor diverse doeleinden.

Ionisatie als basis!
De Mezu Mini en Maxy systemen van Mezutec werken door middel van een zogeheten ionisatie hars. Dit hars zorgt er niet alleen voor dat uw water wordt ontijzerd maar eveneens kalkvrij wordt gemaakt. Een dubbel resultaat gecombineerd in 1 machine. Met slechts 2% spoelwater van de uitwisselingscapaciteit wordt weinig water verspild. Daarbij kunt u met de ingebouwde watermeter en volume meting bijhouden hoe vaak de machine spoelt en wanneer deze moet gaan spoelen. Doordat de machine slechts met 1 pomp werkt is het apparaat energiezuinig en compact. Met de frequentieregelaar als extra optie is een nog hogere energiebesparing mogelijk. Door middel van een app op uw telefoon kunt u eenvoudig bijhouden wanneer u regeneratie zout dient te bestellen. Wel zo handig!

Voordelen Mezu Mini/Maxi System

Waarom Mezutec?

Meer informatie en offerte

Tjitske Klijnstra

Advies en verkoop

Nol Kuijpers

Advies en verkoop

Jelle Booi

Advies en Verkoop / Directie

Gerelateerde producten

Winkelwagen 0