Service en installatie

De waterontharder wordt geïnstalleerd net achter de watermeter. Je kunt de waterontharder zelf installeren of door onze monteurs laten installeren. De waterontharder is gemakkelijk in gebruik en kan door zijn compacte afmetingen op vele plaatsten geïnstalleerd worden, ook in kleine ruimtes. Dit kan bijvoorbeeld in de meterkast zijn, in de bijkeuken of in de garage. Hoe lang een monteur bezig is met installeren is afhankelijk van de locatie waar de waterontharder komt te staan.

Onderhoudspakket

Onderhoud aan je waterontharder is nodig om een goede werking van de ontharder te kunnen blijven garanderen. Door je waterontharder goed te onderhouden gaat de ontharder langer mee.

Bij een onderhoudsbeurt zullen wij het volgende controleren:

Zout

Mezutec regeneratiezout/onthardingszout wordt gemaakt van 100% zuiver zout en is vacuüm geperst tot gelijk gevormde zouttabletten. Dit garandeert een efficiënt werkende waterontharder en voorkomt verstoppingen of zoutbruggen (aankoeken van zout).

Deze zouttabletten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in wateronthardingsinstallaties, bijvoorbeeld in particuliere huishoudens, hotels, restaurants, ziekenhuizen, reinigingsinstallaties, wasserijen etc. Ze zijn van hoog zuiver vacuümzout en lossen eenvoudig en zonder reststoffen in water op, helpen bij de regeneratie, voorkomen kalkafzettingen en garanderen een correcte werking van de ionen-uitwisselingsinstallatie.

Bestel onze zouttabletten online per pallet van 40 zakken (25kg), of per 6 zakken (25kg).

Telefonisch of per mail bestellen

Waarom Mezutec?

Winkelwagen 0