Waterzuivering

Specialist in Waterzuiveringssystemen

Mezutec is specialist op het gebied van bronwaterzuiveringssystemen en waterontharders voor bedrijven en particulieren. Tevens onderhouden en repareren wij alle soorten waterzuiveringsinstallaties.

Een eigen bron: het water van de toekomst

Een eigen bronwatervoorziening van Mezutec is een investering die zichzelf snel terugverdient en een betrouwbare waterkwaliteit levert. Bovendien bespaart u vanaf dag één geld op uw waterrekening. Met het aanleggen van een eigen bron heeft u de kosten in eigen hand.

Het principe van waterbehandeling

Na het boren van de bron analyseren wij het ruwe bronwater. Bronwater bevat vaak te veel ijzer, mangaan, kalk, sulfaat of andere stoffen. Door een grondige bronwater analyse wordt door onze technisch specialisten bepaald welke installatie voor u geschikt is. Na installatie van het systeem voert een onafhankelijk watertechnisch instituut of ons eigen lab nogmaals een wateranalyse uit. Uw systeem is daarna klaar voor gebruik.

Voor iedere sector het zuiverste water

De kwaliteit van het water is voor iedere onderneming essentieel. Het is een vereiste te kunnen beschikken over voldoende schoon water dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze uitgebalanceerde technologie zorgt gegarandeerd voor het zuiverste water.

Ons motto: uw waterkosten in eigen hand

Met succes ontwikkelt en produceert Mezutec hi-tech installaties. Door de moderne technologie zorgen deze voor gegarandeerd zuiver water. Mezutec begeleidt het gehele traject van idee tot uitvoering. Kiest u voor kwaliteit, vakmanschap en een scherpe prijsstelling: dan kiest u voor Mezutec!

Stappenplan

Wateronderzoek

Wij kunnen bij u de kwaliteit van uw water komen controleren. Onze adviseurs komen graag bij u op bezoek om direct een meting uit te voeren.

Mezutec staat voor een hoge waterkwaliteit tegen een betaalbare prijs voor al haar klanten. Water is van levensbelang voor dierwelzijn maar ook voor duurzaam gebruik van uw apparatuur. Daarmee is water een belangrijke factor voor uw bedrijfsvoering. Bent u geen klant van Mezutec? Geen enkel probleem. Ook voor u bieden wij een passende oplossing.

We kunnen het water op uw bedrijf meten op een aantal belangrijke waardes, dit om te bepalen of uw waterkwaliteit goed genoeg is of juist behandeling nodig heeft. Er bestaat de mogelijkheid om uw water verder in ons laboratorium te onderzoeken. Wij brengen u zo snel mogelijk op de hoogte van de resultaten en eventuele mogelijkheden om de waterkwaliteit te verbeteren.

Vrijblijvend wateronderzoek

Wij controleren geheel vrijblijvend de kwaliteit van uw water. Onze adviseurs komen graag bij u op bezoek voor een meting en advies. Ook kunt u zelf een watermonster sturen naar ons laboratorium. Wij hebben de apparatuur en kennis om uw bronwater te onderzoeken op parameters en waarden. Aan de hand van het resultaat bieden wij u een gedegen advies en mogelijkheden voor het verbeteren van uw waterkwaliteit.

Meten is weten!

Dus heeft u schoon water of juist niet en is uw veestapel of apparatuur u lief? Meten is weten! Meld u nu geheel vrijblijvend aan voor een wateronderzoek!

Waarom Mezutec?

Mezutec Waterzuiveringssystemen

Winkelwagen 0