Blij met zacht water door water­ontharder van Mezutec

Zelf heeft hij niet veel haar meer, maar de drie vrouwen in zijn huishouding wel en ze zijn allemaal heel positief over de waterontharder van Mezutec, zo vertelt Martijn Cusell uit Julianadorp. “Het haar wordt heerlijk zacht, maar je voelt het ook aan je handen. Verder zie je geen kalkafzetting meer in de badkamer.”

Anderhalf jaar geleden schafte Martijn de waterontharder aan. “Ik zag de reclame en raakte geïnteresseerd. Ik heb bewust gekozen voor Mezutec omdat het contact met de verkoper heel goed was. Dit positieve contact heeft me over de streep getrokken om voor Mezutec te kiezen.”

De waterontharder is in zijn garage geplaatst op een praktische plaats. “De waterontharder staat niet in de weg op deze plek. In de waterontharder filtert een harscilinder de kalkdeeltjes uit het water. Met zout wordt het harsreservoir schoon gefilterd. Laatst voelde ik aan mijn handen dat het water anders aanvoelde. De waterontharder bleek zonder zout te zitten. Nadat ik deze weer had bijgevuld was het water weer heerlijk zacht.”

Ook op het glas en keukenapparatuur, zoals de Quooker en het koffiezetapparaat, is te merken dat het kalkvrije water een positieve uitwerking heeft. “Je ziet nergens meer kalk en dat komt de levensduur van de apparaten ten goede. Voor de waterontharder krijg je echt merkbaar iets terug. Ik ben zeer zeker tevreden”, aldus Martijn.

Neem ook de stap naar kalkvrij en heerlijk zacht water en bel vandaag nog met Mezutec om een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies aan huis of kom langs op ons servicepunt in Drachten. Openingstijden maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Het Helmhout 34-13 Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl

“Je ziet nergens meer kalk en dat komt de levensduur van de apparaten ten goede. Voor de waterontharder krijg je echt merkbaar iets terug. Ik ben zeer zeker tevreden”.

Martijn Cusell

Waarom Mezutec?

Winkelwagen 0