“Hoef veel minder te poetsen door water­ontharder”

Ze zijn bijzonder tevreden over de waterontharder van Mezutec Waterzuiveringssystemen in hun huis en Michelle’s Haarboetiek. Kapster Michelle Kooistra en haar man Marcel uit Noardburgum zijn enthousiast: “Het kalkvrije water is super voor zowel de badkamer, wasmachine en vaatwasser, maar ook voor het haar van de klanten in de kapsalon. We zouden niet meer zonder willen.”

Marcel en Michelle lieten een waterontharder installeren door Mezutec voor zowel hun woning als kapsalon. “En het is echt super”, zegt Michelle. “We hebben matzwarte kranen in de badkamer. Zonder ontharder hadden we altijd kalkaanslag op de kranen, maar nu zijn ze helemaal kalkvrij. Dat geldt ook voor de badkamer tegels. Anders bleef ik altijd aan het poetsen en nu blijven de matzwarte kranen mooi schoon.”

Na het douchen voelen de huid en het haar bovendien heel zacht aan, zo gaat Michelle verder over de voordelen van de waterontharder van Mezutec. “Aan mijn eigen haar merk ik heel goed dat de kleur veel mooier blijft door het kalkvrije water. Hoe minder kalk hoe beter de kleur. Bovendien gebruik ik door de waterontharder veel minder shampoo. Het water is zo zacht dat je goed moet doseren want je gebruikt heel snel te veel. Het is dus ook duurzamer. Je ziet dat in de haarsalon, maar ook in huis. Je hebt veel minder (af)wasmiddel nodig door de ontharder. We kunnen een keer zo lang met alle schoonmaakproducten. En het is ook nog goed voor de apparatuur. De afwas- en wasmachine en leidingen gaan veel langer mee. Al met al zijn we heel blij dat we de waterontharder hebben laten installeren.”

Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! 0512 544 101 – info@mezutec.nl

“Het kalkvrije water is super voor zowel de badkamer, wasmachine en vaatwasser, maar ook voor het haar van de klanten in de kapsalon”.

Marcel & Michelle

Waarom Mezutec?

Winkelwagen 0