Familie Postma zeer tevreden met Mezutec-water­ontharder: “Hadden wij dit maar eerder gedaan”

Een aantal jaren geleden lieten Jan en Jenny Postma in hun woning in Oudehaske een nieuwe badkamer plaatsen. Ze overwogen ook om een waterontharder aan te schaffen. “Je weegt het een en ander tegen elkaar af, maar wij hebben toen besloten het maar niet te doen”, aldus Jenny Postma. Een paar jaar later gingen ze toch overstag en nu blijkt zo’n waterontharder toch wel heel veel voordelen te hebben. “Nu zeggen wij: ‘Hadden wij dit maar eerder gedaan’. Wij willen niet meer zonder.”

Toen hun schoonzoon vorig jaar aangaf een waterontharder aan te willen schaffen, raakte ook het echtpaar weer geïnteresseerd. “Hij vroeg: ‘Hebben jullie ook belang bij een waterontharder?’ Wij hebben ons toen ook goed laten informeren en contact opgenomen met Tjitske van Mezutec. Samen met onze dochter en schoonzoon hebben wij besloten een waterontharder aan te schaffen.”

Waarom de familie Postma voor Mezutec koos? “Onze schoonzoon werkt in Drachten nabij het servicepunt van Mezutec. Wij houden van en steunen lokale bedrijven. Mezutec is een bedrijf dat heel betrouwbaar is.” Volgens Postma verliep de installatie vlekkeloos. “De waterontharder is heel vakkundig geïnstalleerd in de meterkast en neemt weinig ruimte in.”

De Postma’s zijn heel tevreden met hun waterontharder van Mezutec. “Wij hadden altijd veel last van kalkaanslag op kranen en tegels. Nu is de badkamer veel gemakkelijker schoon te houden. Voor de was hoeven wij geen wasverzachter meer te gebruiken. Daarnaast voelt de huid veel zachter aan omdat het water veel zachter is. Je hebt ook veel minder last van plekjes op de huid zoals eczeem.”

Ook is het echtpaar te spreken over de weinige bijkomende kosten voor een Mezutec-waterontharder. “Wij verbruiken niet veel water en daardoor gebruiken wij heel weinig zout, dus dat hoeft niet zo vaak bijgevuld te worden. Wij hebben na de installatie een onderhoudscontract afgesloten. Om de drie jaar wordt onze ontharder gecontroleerd en hebben wij hier helemaal geen omzien meer naar.”

Neem ook de stap naar kalkvrij en heerlijk zacht water en bel vandaag nog met Mezutec om een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies aan huis of kom langs op het Mezutec-servicepunt in Drachten. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Het Helmhout 34-13 Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl

“Mezutec is een bedrijf dat heel betrouwbaar is. De waterontharder is heel vakkundig geïnstalleerd in de meterkast en neemt heel weinig ruimte in.”

Jan en Jenny Postma
Review mezutec

Waarom Mezutec?

Winkelwagen 0