“Met Mezutec-water­ontharder blijft apparatuur als nieuw”

In maart 2020 kocht Reinder Prins samen met zijn vriendin Sieta Bouma een nieuwe woning in Boelenslaan. Het stel liet er meteen een Mezutec-waterontharder in plaatsen. “Je leest wel van alles over wat kalk aan kan richten”, zegt Prins. “Wanneer je er wat aan kunt doen, kun je het beter maar in één keer goed doen.”

Tot nu toe hebben ze nog geen moment spijt gehad van de ontharder. “Het water is lekkerder van smaak en het doucht ook prettiger.” Wat het water zoveel smakelijker maakt vindt Prins lastig te benoemen. “Je moet het gewoon ervaren. Dan proef je het verschil.”

De belangrijkste reden dat Prins koos voor de waterontharder was en is de langere levensduur van de apparatuur in huis. “Je begint met alles nieuw. De situatie is optimaal en dat wil je zo houden.” Tot nu toe heeft hij geen kalk kunnen bespeuren. “Als je met een waterontharder kalkaanslag kunt voorkomen, moet je dat doen. Ik ben ingenomen met het resultaat.”

Prins koos voor Mezutec omdat hij de reclame-uitingen had gezien en omdat hij ‘via via’ goede verhalen over het bedrijf had gehoord. “Het bedrijf heeft korte lijntjes. Ze helpen je vlot en goed, als je een vraag hebt.” De installatie verliep volgens hem ook goed. “Binnen een halve dag was alles gemonteerd.”

Het Helmhout 34-13 | Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl

“Mezutec heeft korte lijntjes. Ze helpen je vlot en goed, als je een vraag hebt.”

Reinder Prins

Waarom Mezutec?

Winkelwagen 0