Medisch Pedicure Lutske de Boer is blij met Mezutec-waterontharder: “De waterontharder biedt alleen maar voordelen”

De Terwispelse Lutske de Boer heeft al meer dan 20 jaar een pedicurepraktijk aan huis. Een aantal jaren geleden schafte ze een Mezutec-waterontharder aan. Zowel privé als zakelijk heeft ze hier veel profijt van. “De waterontharder biedt alleen maar voordelen.”

Op een beurs voor de schoonheidsbranche in Hardenberg kwam De Boer terecht bij een stand van Mezutec. Omdat ze thuis en in haar praktijk last had van kalkaanslag, liet ze haar gegevens achter. “Daarna is er een medewerker van Mezutec bij ons thuis geweest. Ze vertelde over alle voordelen en dat een waterontharder bijvoorbeeld goed is voor de huid. Omdat wij een gezin hebben met vijf mensen, werd ons aangeraden om een waterontharder in een middelgroot formaat te kiezen.”

De waterontharder werd in de kelder geïnstalleerd omdat er in de meterkast geen ruimte was. Direct na de installatie merkte De Boer al dat het water anders aanvoelde. “Tijdens het douchen was het water lekker zacht. Na het douchen had ik anders altijd jeuk op mijn rug en nu niet.” Op de langere termijn zorgde het ontharde water er zelfs voor dat huidproblemen verdwenen. “Mijn man had altijd wat schilfers op zijn gezicht. Hier had hij zalf voor, maar die hoefde hij niet meer te gebruiken, want de schilfers waren weg.”

De kalkaanslag is sindsdien ook verdwenen. De familie De Boer ontdekte daarnaast dat de waterontharder beter is voor de apparatuur in huis. “Wij hebben een koffieautomaat die aangesloten is op de waterleiding. Omdat wij een waterontharder hebben, hoefde er niet meer apart een onderdeel op aangesloten te worden. Daarnaast hebben wij een Quooker en dan is het ook fijn dat je geen kalkaanslag hebt.”

De Boer is medisch pedicure, maar doet voornamelijk ‘gewone’ behandelingen. “Ik hoor wel eens van klanten dat ze zeggen: ‘Ik kan weer op wolkjes lopen.”’ Het zachte water maakt haar werk net even gemakkelijker. “Bijvoorbeeld met het schoonmaken. Het is beter dat er geen kalk op de instrumenten komt. Hoewel ik handschoenen draag tijdens de behandelingen, was ik wel veel mijn handen tussen de behandelingen door. Het zachte water is veel beter voor mijn handen.”

Wil je ook genieten van 100 procent kalkvrij water thuis of in je bedrijf? En wil je een steentje bijdragen aan een beter milieu en daarbij flink besparen op de energiekosten? “Een waterontharder is dan onmisbaar”, zegt Mezutec-adviseur Tjitske Klijnstra.
Al ruim 24 jaar helpt Mezutec particulieren én bedrijven met duurzame en kostenbesparende oplossingen om het water te reinigen. “Het is een slimme investering die zich snel terugverdient”, aldus Klijnstra. “Bel vandaag nog met Mezutec om een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies of kom langs op het Mezutec-servicepunt in Drachten.”

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Het Helmhout 34-13 Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl

“Het zachte water is veel beter voor mijn handen en de instrumenten blijven kalkvrij” 

Lutske de Boer

Waarom Mezutec?

Winkelwagen 0