“De persoonlijke benadering en de snelle, goede service van Mezutec spreekt mij erg aan.”

“Al 7 jaar ben ik de trotse eigenaar van XL Indoor Carwash in Heerenveen”, vertelt Nanning van der Wal. Nanning werd destijds geïnspireerd door zijn broer, die eigenaar is van de gelijknamige wasstraat in Leeuwarden. Gemiddeld kunnen er wel zo’n 500 auto’s per dag door de wasstraat in Heerenveen. De hypermoderne, volledig overdekte wasstraat zorgt ervoor dat auto’s er weer als nieuw uit zien!

Water van de hoogste kwaliteit

Een goede watervoorziening is van groot belang in een autowasstraat. Een tijd geleden kwam Nanning in aanraking met Mezutec doordat hij een tweedehands Osmose installatie van een collega-bedrijf had overgenomen. Nanning had daarnaast ook een ontijzeringsinstallatie elders als uitbreiding aangeschaft, waar hij niet tevreden over was. “De capaciteit was onvoldoende”, aldus Nanning. Nanning besloot toen om contact op te nemen met Mezutec door het aanhoudende tekort aan water. Mezutec-adviseur Jelle stond de volgende dag al op de stoep om een advies te geven. Inmiddels heeft XL Indoor Carwash te Heerenveen het Mezu Maxi Systeem al ruim een half jaar in gebruik. “Ik ben erg tevreden over het waterzuiveringssysteem van Mezutec, ik heb nu geen watertekort meer en de methaangeur is weg! Het systeem ontzorgt volledig, ik heb er geen omkijken naar”, vertelt Nanning.

Over het Mezu Maxi Systeem:

Het Mezu Maxi systeem maakt het water zacht en zorgt ervoor dat uw apparatuur en leidingen langer meegaan. Er is altijd voldoende water door de duplex werking van de machine. Het systeem werkt door middel van een zogeheten ionisatie hars. Dit hars zorgt er niet alleen voor dat het water wordt ontijzerd maar eveneens kalkvrij wordt gemaakt. Een dubbel resultaat in 1 machine! Met slechts 2% spoelwater van de uitwisselingscapaciteit wordt weinig water verspild. Daarbij kunt u met de ingebouwde watermeter en volume meting bijhouden hoe vaak de machine spoelt en wanneer deze moet gaan spoelen. Doordat de machine slechts met 1 pomp werkt is het apparaat energiezuinig en compact. Met de frequentieregelaar als extra optie is nog een hogere energiebesparing mogelijk!

Uw water, onze zorg!

Mezutec Waterzuiveringssystemen is al jarenlang dé specialist op het gebied van bronwaterzuiveringssystemen. Een watervoorziening van Mezutec is een investering die zichzelf snel terugverdient en een betrouwbare waterkwaliteit levert. Onze moderne technologie zorgt voor gegarandeerd zuiver water. U bespaart vanaf dag één op uw waterrekening. Mezutec begeleidt het gehele traject van idee tot uitvoering. Naast XL Indoor Carwash Heerenveen hebben al vele bedrijven gekozen voor onze duurzame en kostenbesparende oplossingen om het water te reinigen. “De persoonlijke benadering en de snelle, goede service van Mezutec spreekt mij erg aan. De installatie is echt maatwerk.”, vertelt Nanning. Kiest u voor kwaliteit, vakmanschap en een scherpe prijsstelling: dan kiest u voor Mezutec! Wilt u ook een vrijblijvend advies voor een maatwerk oplossing? Neem dan snel contact met ons op via info@mezutec.nl of bel naar 0512-544101.

Waarom Mezutec?

Winkelwagen 0